OBTURADORS DE PLÀSTIC


Els obturadors de plàstic ISART són fabricats amb materials autoritzats per la Comunitat Europea, tot respectant les especificacions aplicables als plàstics destinats al contacte amb els aliments i cumplint amb les normatives sanitàries vigents per aquest tipus de producte.


El producte acabat és completament neutral i no altera la qualidad o les propietats del producto final del nostre client.

La confiança que tenim en els nostres processos de producció i la satisfacció dels nostres clientes que ja utilitzen el nostre obturador en el seu procés d’embotellament, ha donat lloc a l’ ampliació de la nostra maquinària. Això ens permet servir als clients amb més rapidesa i eficacia sense perdre la qualitat dels nostres productes.


Disposem d’un sistema de visió d’última tecnologia que ens permet realitzar una revisió rigurosa de cadascun dels nostres obturadors de plàstic tot certificant els nostres estàndards de qualitat.


L’obturador ISART, és un producte resultant del perfeccionament i la constant millora dels nostres processos de producció.