TAPS CORONA


La nostra empresa està especialitzada en la fabricació dels taps corona de 29 mm y 26 mm per al tapat de botelles de cava i tota mena de vins espumossos.

Depenent de les necessitats dels nostres clients, els taps ISART incorporen una junta amb característiques particulars tot obtenint el resultat desitjat. Els varnissos utilitzats tenen la missió de facilitar l’ adherència de les juntes al tap corona, tot aconseguint un producte de qualitat. Per aquest motiu, tots els nostres varnissos han sigut anteriorment analitzats i examinats amb la finalitat de que presentin una gran resistència a l’alcohol etílic, a l’aigua i a l’ abrassió, sempre cumplint amb les normes sanitàries vigents. Per demostrar-ho, tots els nostres productes van acompanyat amb un certificat de qualitat on s’indica la permeabilitat, la resistència a la pressió, l’anàlisi bacteriològic i altres factors fundamentals.

 

Assaigs realitzats per la LNE Laboratoire National d’Essais de París.

  • LLAUNA: Els taps corona de llauna tenen un recobriment d’estany E-4 de 11,2 g/m2 en cada una de les seves dos cares. Tap corona indicat per a caves que necessiten menys temps de repòs a bodega, caracteritzat per la seva facilitat de tapat.

 

Fabriquem taps corona de llauna de 29 mm. Oferim gran varietat de colors per escollir.

 

  • ACER INOXIDABLE: Els taps corona d’acer inoxidable són particularment indicats per al tapat de cavas y champagnes de llarga conservació a bodega ja que evita l’oxidació dels colls de les botelles. Conté components ferrítics i és resistent a la corrossió.

 

Fabriquem taps corona d’acer inoxidable de 29 mm. Oferim gran varietat de colors per escollir.

 

 

  • ALUMINIO: Els taps corona d’alumini són utilitzats per a les botelles de cava i champagne de mitjana i llarga conservació en bodega. També es caracteritzen per la seva resistència a la corrossió i a l’oxidació.

 

Fabriquem taps corona d’alumini de 29 mm i 26 mm. Oferim gran varietat de colors per escollir.